U kunt hier inloggen

Login

Kerkdiensten


Ochtenddienst
10:00 uur 
ds. M. Groen

 

In verband met het corona-virus worden alle kerkdiensten vanaf nu zonder aanwezigheid van de gemeente gehouden. Blijft u dus thuis en stemt u af op de livestream.

 

U kunt de kerkdienst volgen via:

http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11235

of

https://www.youtube.com/channel/UCwLzi7ngV5Li5GPqGfYFg-Q/

 

Middagdienst
In verband met het corona-virus wordt er in de middag geen dienst gehouden.



Aankomende diensten »

Beluister diensten »

Een ontmoetingsbijeenkomst voor 50 plussers op de eerste woensdag van de maand.

Het eetproject is een ontmoetingsbijeenkomst voor 50+. Gedurende de wintermaanden vindt deze bijeenkomst een keer per maand plaats. De “Hollandse’ maaltijd wordt vers bereid en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Er is een vaste prijs (op dit moment € 6,50 per persoon, inclusief twee drankjes). Zo nodig kunnen de deelnemers financiële ondersteuning krijgen vanuit de Diaconie. Voor deelname aan het eetproject kunt u zich (iedere maand) van te voren aanmelden.

Vanaf 11.00 uur kunt u binnenlopen, een kopje koffie drinken en met elkaar praten. Vanaf 12.00 uur kan iedereen plaats nemen aan de gedekte tafels. Een van de deelnemers opent de bijeenkomst met gebed en er wordt er een lied gezongen. De maaltijd wordt afgesloten met een schriftlezing, een korte overdenking, een gezang of lied en een dankgebed. Ook weer verzorgd door een van de deelnemers.

Daarna is er gelegenheid om nog een kopje koffie of thee te drinken en wordt er met vereende krachten opgeruimd. 

Aanmelden of meer informatie: eetproject@cgkdenhaag.nl

Nebokerk

 

Rhijnvis Feithlaan 114

2533 GG Den Haag