U kunt hier inloggen

Login

Als Nebokerk hebben wij het verlangen dat meer mensen de Heer Jezus leren kennen en de bevrijding ervaren die bij Hem te vinden is. Vanuit dit verlangen proberen we goede buren te zijn en positief en opbouwend in de wijk aanwezig te zijn. We staan open voor het contact met iedereen zonder voorwaarden. Iedereen is ook welkom bij onze activiteiten en kerkdiensten. We zien het als een uitdaging om die ook zo in te vullen, dat iedereen zich welkom voelt en geen onnodige drempels ervaart.

Daarnaast hebben we een specifiek activiteitenaanbod met oog op de buurt:

  • Elke dinsdagmorgen van 10:00-11:30 is er een buurtkoffie beneden in de kerk. Soms wordt deze ook gecombineerd met andere activiteiten, bijvoorbeeld een ruilbeurs voor kleding en speelgoed.
  • We streven ernaar om met enige regelmaat een Alphacursus aan te bieden. In circa 10 avonden en een weekend kunt u middels deze cursus op een interactieve en gezellige manier kennis maken met het christelijk geloof. Laat het ons weten als u hier interesse in hebt, dan houden we u op de hoogte als er een nieuwe cursus start.


Via deze website en onze facebookpagina houden we u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen! Contactpersoon is: Dick Groenendijk kerkelijkwerker@cgkdenhaag.nl 06 2808 7089

Nebokerk

 

Rhijnvis Feithlaan 114

2533 GG Den Haag